Nykyinen toiminta

Jos tietokoneesi jäätyy tai toimii hitaasti, voit avata Sovellusten toiminta -ikkunan, joka näyttää luettelon käynnissä olevista sovelluksista ja aktiivisista prosesseista. Voit lopettaa sovelluksen tai sovellukset, jotka kuluttavat liikaa tietokoneesi resursseja.

Näin näet nykyisen toiminnan ja/tai lopetat sovelluksen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Napsauta Nykyinen toiminta -kohdan Näytä toiminta -painiketta.

Tällöin Sovellusten toiminta -ikkuna avautuu Käynnissä-välilehdellä.

4. Valitse sovellusluettelosta sovellus, joka kuluttaa eniten prosessorin resursseja (Suoritin-sarake) ja/tai RAM-muistia (Muisti-sarake), ja napsauta Lopeta prosessi -painiketta.

Sovellus lopetetaan.